x

Direct contact met een medewerker?

call +31 (0)572-745900
Medewerker
Worst

Rookworst, desgewenst met uw eigen receptuur

Rookworst, daar zijn enorm veel variaties op te maken. Denk daarbij aan de soorten vlees, grove stukken of juist fijngemalen vlees, op smaak gebracht met kruiden. Wij hebben in ieder geval met onze opdrachtgevers al heel veel variaties verzonnen.  

Wij maken al meer dan 30 jaar ambachtelijke vleesproducten, waaronder rookworst, voor grossiers en groothandels. Daarbij leveren we altijd maatwerk. Daarbij leveren we snel, in kleine batches en bent u verzekerd van kwaliteitsproducten!

Veel meer dan een gewone rookworst

U kunt de rookworst krijgen zoals u die hebben wilt, qua smaak, samenstelling en gewicht. Maar wist u dat wij een breder assortiment hebben? Dat is wel zo makkelijk als u meer vleesproducten nodig hebt. U vindt hij ons bijvoorbeeld ook:

  • Pan klaar artikelen
  • Maaltijdcomponenten
  • Streekproducten
  • Mini vleesproducten
Bekijk assortiment

Rookworsten verpakt zoals u dat wilt

Veel van onze rookworsten worden vers verkocht, maar we hebben ook de mogelijkheden om ze voor te garen, zodat ze enkel nog hoeven worden opgewarmd. We kunnen de rookworst in verschillende bulkverpakkingen aanbieden: in krat, met kratzak, met meatsaver of plastic eroverheen, bulkverpakkingen in fust. Vervolgens kunt u de rookworsten in uw verscentrale in porties verdelen, verpakken en etiketteren.

5 Redenen om uw rookworst door ons te laten produceren

Onze opdrachtgevers noemen deze 5 redenen vaak als eerste op als wij hen vragen waarom zij hun rookworsten door ons laten produceren:

  • Het leveren van kleine batches is mogelijk
  • De leveringssnelheid van de rookworsten en eigenlijk van alle vleesproducten. Afhankelijk van onze voorraad kunt u het vandaag bestellen en de volgende dag al in huis hebben.
  • Het maatwerk: de kennis en ervaring waarmee in samenwerking een eigen receptuur gemaakt wordt. Met name het gebruik van de kruiden, de samenstelling van het vlees én de verpakking.
  • Het werken volgens de strengste kwaliteitseisen en het feit dat uitsluitend kwaliteitsvlees toegepast wordt. Alles wordt vooraf uitvoerig doorgesproken.
  • De kennis van de markt, trends en de omstandigheden waar rekening mee gehouden moet worden.

Maak een vrijblijvende afspraak voor de inkoop van uw rookworsten

 Wilt u meer weten over rookworsten, de verpakkingsmogelijkheden of het maatwerk waarbij u uw eigen receptuur kan ontwikkelen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op en maak een afspraak om geheel vrijblijvend eens uw wensen en onze opties door te spreken.

Contact opnemen

Vragen? neem dan contact met ons op

Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden. Stuur ons een bericht via de site of bel ons!

Stuur een bericht
Vleesbedrijf P. van Essen Praamstraat 15
8102 HM Raalte, Overijssel