x

Direct contact met een medewerker?

call +31 (0)572-745900
Medewerker
Worst

Vleesbedrijf met ruim 30+ jaar ervaring

In 1992 begon Paul van Essen met zijn eigen Vleesbedrijf P. van Essen. Dankzij een achtergrond als slager weet hij alles als het gaat om vlees, vleesproducten en vleesbewerking. In eigen beheer produceerde hij zelfstandig worst, vleeswaren, pan klaar-artikelen en producten in het zuur. Zijn klanten waren marktslagers aan wie hij het hele assortiment kon leveren. Gaandeweg kwamen daar ook grossiers en groothandels bij. Inmiddels levert Vleesbedrijf P. van Essen aan klanten door heel Nederland.

2020: schaalvergroting van het vleesbedrijf

In december 2019 hebben wij ons huidige bedrijfspand van 4000 m2 op een terrein van 7000 m2 aangekocht. Na een grondige verbouwing, waardoor wij aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen, produceren wij vanaf april 2020 onze vleesproducten op moderne productielijnen. Hiermee is volop ruimte gecreëerd om onze specialisaties in de ambachtelijke productie van diverse soorten worst en panklaar artikelen optimaal uit te voeren. Het resultaat is een ambachtelijk en smakelijk eindproduct.

Vleesbedrijf én familiebedrijf

Inmiddels is ook de tweede generatie Van Essen werkzaam in het vleesbedrijf, waardoor het een echt familiebedrijf is geworden. Dit garandeert continuïteit, ook in de toekomst. Daarnaast werken er ruim twintig medewerkers, die allen gedegen kennis hebben van het HACCP -, IFS-, SKAL-systeem. Bij Vleesbedrijf P. van Essen staan kwaliteit en voedselveiligheid hoog in het vaandel. Daarom wordt er altijd gewerkt volgens de geldende, wettelijke EU-richtlijnen.

Inspelen op markt en trends

Bij Vleesbedrijf P. van Essen houden wij de trends in de markt nauwlettend in de gaten. Denk hierbij aan productontwikkeling van hybride producten, maatwerk door bijvoorbeeld minder zout te gebruiken, het toepassen van andere kruidenmengsels en het produceren met eerste klas vlees. Dit zorgt ervoor dat wij trots zijn op ons ambachtelijke vleesverwerkingsbedrijf.

Een greep uit ons assortiment:

  • Pan klaar-artikelen
  • Maaltijdcomponenten
  • Kip maaltijdcomponenten
  • Diverse soorten worst
  • Rookworst
  • Streekproducten
Bekijk assortiment

Het vleesbedrijf dat meedenkt en maatwerk levert

Heeft u vragen over vleesbedrijf P. van Essen, wilt u vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem dan per mail of per telefoon contact met ons op. We helpen u graag!

Contact opnemen

Vragen? neem dan contact met ons op

Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden. Stuur ons een bericht via de site of bel ons!

Stuur een bericht
Vleesbedrijf P. van Essen Praamstraat 15
8102 HM Raalte, Overijssel